13. maj 2009

Information om Folkeafstemningen den 7. Juni

Skal jo selvfølgeligt hentes folketings partiernes hjemmesider. En folkeafstemning er en politisk stillingstagen og så henter man jo hjælp fra de politiske partier. Med mindre 1 end måned til til folkeafstemningen må partiernes hjemmesider være fyldt med udtalelser, vurderinger. Eller ?

Og vel specielt når partierne i finansudvalget har fundet det betimmeligt at bevillige 5 mil. kr til en oplysningkampagnen, jamen så har partierne selvfølgelig selv givet den en skalle på deres egne hjemmesider med infomation, debat og meningstilkendegivelser.

De fleste folketingspartierne hjemmesider har søgefunktioner og dem har jeg afprøvet.

Hos Venstre Danmark Liberale parti hjemmeside giver en søgning på tronfølgelov eller tronfølgeloven intet resultat.

Hos socialdemokraterne giver en søgning på tronfølgeloven et hits-En ny Grundlov - til et moderne velfærdssamfund. Som er en artikel om at socialdemokraterne ønsker en grundlovskommision. Artikel er fra før 2003.

Hos Dansk Folkeparti får du kun en henvisning til grundloven. Ingen udtalelser eller andet.

Hos SF giver en søgning ingen hits.

Hos de konservative bydes der absolut ingen information

De Radikale kan kun byde på denne lille notist fra 2004.

Enhedlisten byder ikke på noget information

Den lille ny Liberal-alliance ser ike ud til at have en søgefunktion. Men er der ikke på forsiden nogen information om folkeafstemningen.

Borgerligt Centrum har heller ikke fået tid til at forfatte en lille udtalelse

Ikke En eneste lille notist om, hvad partierne mener, på deres hjemmesider. Ingen information på forsiderne. Men det er måske heller ikke nødvendigt når man kan få staten til at betale.


Folkeafstemningen forefindes ikke hos partierne. Det er da besynderligt. Og da specielt når partierne har været så enige, så skulle det da ikke så svært at forfatte en lille tekst.

Det er Folkeafstemningen uden en debat. Holdningen er åbenbart, at der bare skal en par billedet af kronprinse-parret på skræmen hos DR et dage før afstemningen og så er den i vinkel.

Henrik Hansen

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Aldrig aldrig skal nogen få mig til at stemme på partier eller politikere, der med åbne øjne begår overlagt grundlovsbrud, blot for at behage mastodonten på lerfødder EU.

Gør vi andre det, så knaldes vi omgående i hoved og r*v.

falkeøje

Henrik Hansen sagde ...

dejlige at få kommentarer. Sjovere endnu hvis de handlet om emnet.

Der er mig umuligt at få blandet EU i dette emne. Fogh og Krarup synes, at de skal løse dette meget minimale problem ( Krarup jo sikkert bagbundet) gevaldigt hurtigt og ved at gå udenom at ændre grundloven.

Keine hexerie eller Rumænerer blandet ind i det.