1. okt. 2013

Beat fore George

Han er ikke en fjern fætter fra slaraffenland-mand
Han er ikke en slibrig spindoktors sølle walifant-mand
Han er hverken ind i busken eller ud af busken-mand
Han er ikke ejendomsmæglerens håndværker tilbuds mystiske tingeltangel.mand

Han er retstatsmand
Honey

Han er ikke den sidste frie købmands, komis; holde i hånden-mand
Han er ikke, det opsving har sat sig fast, ekko-mand
Han er  ikke en stats-forvirret vurderingsmand
Han er ikke den evige hegntilsyns-mand


Han er retstatmand
Honey




Den 19 november er der kommunalvalg. Og hvis jeg nu spørger dig, hvad skal du lave den dag og du svarer

"Jamen den 19-de skal jeg have ordnet og have aflyttet  mine kassette-bånd med den fulde kollektion af alle Jazz-blindebuk udsendelser med Peter Tage ".


Jamen så må jeg svare; Fair nok.

Men hvis du har tænkt dig at stemme. Ja så gør det i de fleste kommuner ikke den store forskel om du stemmer Venstre, DF, Konservativ, SF, Socialdemokratiet eller de radikale. Man deler borgmesterkæde ud til den hyggelige fætter og 85 % af indholdet i kommunernes service-niveau og økonomi er dikteret fra Christiansborg. Så du har hænderne frie, du kan tage en chance. I nogen kommuner f.eks Haderslev, Odense, Holbæk, Nakskov og København har man et mægtigt tilbud.
Men kan stemme på det eneste bevaring og frednings-værdige parti i Danmark; Retsforbundet. Uha det lyder indvinklet- Det det ikke. Man vil have indkomstskat og momsen  meget ned og erstattet af skat på jord via Grundskyld. Det forklarer de selv glimmerende. Så er der eu modstand, miljø, demokrati reform ( magistratsstyre ), afregulering og liberalisering af en del, De er forstandig folk som faktisk også mener at velfærdsstaten har en grænse. Jeg lover dig du vil aldrig se en valgt retsstatmand i "vild med dans eller lignende"..

Ingen kommentarer: