11. jun. 2015

Valgtanker 2015. 3

En knapt så ny ufuldendt serie

Nummer 3 venstrefløjen.

Jeg har været lige ved at komme derud, hvor jeg bare helt umoden, synes at Enhedslisten og Johanne Schmidt er pisse-irriterende, Det går jo ikke.

Jeg vil prøve om jeg stadig kan argumentere.  At  Goldman-sachs, på vegne at deres investorer har investeret i en så bagudskuende og urentabel teknologi som vindmøller, er tegn på en ting. At selv de grummeste kapitalister har gennemskuret at i et som gennem socialistisk land som vores, er der kun et sted, at tjene penge og det er der hvor stats-subventionerne er. Goldman-sachs spiller på, at alle de nordeuropædiske Johanne Schmidt Nielsener vil blive ved med, at smide penge ud til den teknologi.  At den ideologi er så fastgroet og vil forsætte helt ud over kanten og man skal bare blive stående og række hænderne ud efter  alle de tvangsinddrevet milliarder.

Men du har jo magten Johanne. Du kan snyde Goldman-sachs. Du kan bare give  en masse tilladelser til, at man kan søge efter skiffergas i Nordjylland. En industri som kan køre uden subventioner og hvis der kom gang i den industri vil værdien af Goldman.sachs aktier jo falde gevaldigt.  Og nogen af dem der ikke har været på arbejde i 3 generationer i Nordjylland vil måske få en chance.

Skal i have min stemme så giv mig skifergas og atomkraft, baby,

Ingen kommentarer: