29. okt. 2008

Møller og Menigheden

Er der noget jeg beundre Uriasposten for, så er det sublime samspil mellem Mesteren ( Kim Møller) og hans disciple. Der skal bare messes en halv tone i menigheden og så sætter koret unisont ind. Da jeg så denne post troet jeg det var en af Møllers hygge poster, hvor han flasher sin velkendte glæde og sunde interesse for fugle ( Og de sgu da rigtig pæne, de fugle). Men koret ved bedre.

Julmærket er blevet endnu slagplads for det evige arbejde med at nedbyde nationen. Endnu et eksempel på samarbejdspolitiken. Endnu et knæfald for islamisterne. Endnu et led i den sammensvægelses, for at få alt var der minder om danske, kristne værdier hældt ud med badevandet. Fugle på et julemærket er bare en naturlig forlængning af halalmad endnu et nøk mod khalifatet.

Og ved i hvad ?. Islamist-loverne var ualmindelig tidligt ude med deres gift.




Julemærket fra mit fødselår 1965 , minder det ikke om noget- ?.

Der er en periode i specielt 1930 og 1940 erne, hvor den får derudaf med entydige hints til julen i Julemærkernes motiver. Det vrimler med nisser, grantræer og guirlander. Men julemærket har i hele sin levetid med mellemrum haft motiver som var totalt tømt for jul, kristedom og entydige nationale symboler

Men dette billedet af julemærket som en evig kravle-nisse er jo som mange andre opfattelser på Uriasposten noget af en forskydning af fakta


Et skib fra 1922



Dreng og pige ved kilde 1905

Snekrystaler 1966. Ligesom årets julemærke jo sådan en generelt hyldest til vinteren.




1926 Delfin med kæmpebaby holdende et ris eller trefork i hånden. Meget udskældt mærke som fik salget til at falde. Men ikke meget julehygge der.

Stjernetegn fra 1967


Men se selv alle mærkerne igennem her. Speciel i den helt tidligt periode er der meget lidt jul. Der er kongehus og stakkels små børn som forder ænder og som som trænger til en hjælpende hånd.

Det er rigtig mange år, julemærkefonden og deres kupagner har været igang med at nedbryde samfudet.

Det er jo bare nogen fugle, for fanden.

Henrik Hansen

PS

1979 billedet tør man næsten ikke vise. Det havde vel idag kunne starte en folkebevægelse men dens politiske ukorrekte hyldets af samhørighed hen over kultur-grænser.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Men netop 1979 var jo også kendetegnet ved at landet var besat, bare af kommunister og kulturradikale. Så er det jo klart at man lavede multikulti-"jule"mærker

Henrik Hansen sagde ...

ja det er klart. Min egen favorit er forøvrigt fra 1998 og kan ses her



Johannes V Jensen solhverssang, Uhyre elegant løst grafiks. Det var 1998 i SR højglansperiode og skal selvfølgelig læses som en civilization som fornægter sig selv

Henrik Hansen sagde ...

Eller i hvert fald et angreb på flæskestegen

Anonym sagde ...

Jeg har i hvert fald angrebet mange flæskestege i min tid :)

- wolf - sagde ...

Det er da helt klart en falden på halen for religiøse interesser, når man sådan vælger at lade være med at tilgodese kristne, religiøse interesser.

Og ikke nok med denne tydelige islamistiske påvirkning. Der er også en rødkælk på billedet. Det er en islamistisk-socialistisk leflen, intet mindre.