9. dec. 2008

Den hippie-liberale udsigt

Gider man politik mere. Kan man holde det ud. Skal man ikke bare trække stikket helt ud, skru ned, skru ned den krise rager mig en skid.

Eller skulle man gå den anden vej og simplethen dannet et nyt parti - "Ubunden hippie-Liberal enhedsfront". Noget man skulle koncentere sig meget om i et sådan parti, skulle være, at lade være. Holde op med at gøre alt til politik. Lad være med, ved det mindste problem, irretation, bad vibes, at ringe ministeren op og bede ham om, at rede os.

LA har ikke ret i meget, men i et forhold har LA ret, det fanme noget småt noget, vi diskustere det meste af tiden. De fleste partier er syndere. Med DF er på et måde det nye DKP som synes alt landsdækkende politik og alt trænger til regler, formuleret at centraladmistrationen.

S 680 (08-12-2008) - Om adfærd i offentlige svømmehaller.
08-12-2008 14:37:41
Peter Skaarup (DF) til ministeren for sundhed og forebyggelse (Jakob Axel Nielsen)
Spørgsmål: Agter ministeren at medvirke til at udarbejde klare direktiver for korrekt adfærd i de danske offentlige svømmehaller, således at det sikres, at ingen får ret til at bade, uden at de nødvendige forudgående hygiejniske foranstaltninger er gennemgået, samt sikre, at ingen gruppe får tilladelse til at bade iført store gevandter?


Begrundelse: På baggrund af flere borgerhenvendelser fra livreddere, kan spørgeren konstatere, at der ofte er problemer med hygiejnen, når badegæster af religiøse årsager ikke følger badereglerne om at vaske sig nøgen og undlade at være iklædt så meget tøj, at det ødelægger klorkvaliteten i vandet..

Ros for at holde ordet "Gevanter" i live, ser det er god sprogpolitik, nemlig at bruge ordene,
Men behøver vi virkeligt centrale fastlagte regler som siger, at så mange minutter stå du under bruseren og så mange gange tørrer du dig på testiklerne med en vaskeklud der har den og den størrelse ?. Jeg synes det ikke.
Og ødelægger bomuld og nylon så forøvrigt klorkvalitetet ( klor ødelægger såvidt jeg ved faktisk bumuld, kevlar og nylon) .

Find dog ud af det lokalt , for helved. Hold dog op med at trække alt det småtteri op på den landdækkende scene. Af og til er der nogen som finder løsninger nogen steder i landet som ikke svare til man selv synes, find jeg i det, for fanden. Er de Livreddere sure over noget så tag det da op lokalt.

Henrik Hansen

Ingen kommentarer: