30. maj 2009

Kampagneblog. Folkestemning 7 juni version 8. Simon As. Anbefaling

Folketingsmedlem Simon Emil Ammitzbøll fra Borgerligt Centrum har offentliggjort sin holdning til folkeafstemning på berlingske.dk. Han anbefaler at stemme blankt. Det var ventet, da Simon Emil Ammitzbøll som den eneste MF-er stemte blankt ved lovforslagets
1. ste vedtagelse 2 juni 2006. Men Simon Emil Ammitzbøll var fraværende ved lovforslagets anden vedtagelsen 24 februar 2009. Men han står altså fast. Hans argumenter kunne være mine egne. Folkeafstemningen er tidspilde og utryk for en yderts tvivlsom procedyre i forhold til grundloven.

...Hvis det bliver et ja, så kan det jo føre til, at alle mulige småændringer bliver sendt til afstemning uden det nødvendige forfatningsmæssige forarbejde. Og når det handler om grundlovsændringer, så skal vi altså kun forstyrre danskeren, hvis det virkelig er vigtigt....


Skulle Simon Emil Ammitzbøll op til valget med sin lille flok af underskrift-indsamler, løbe ind i blank- og Nej folk, så skulle de måske overveje at give en underskrift til Borgerligt Centrum. Er man langt væk fra Simon A i de andre politiske spørgsmål, kan man jo trøste sig med at det måske kan genere de Radikale lidt. Jeg ville heller haft ham i de radikale stadigvæk, det må jeg indrømme. Men han er klart en af mine favoriter og han er modig og standhaftig som en i h..... . Kan hans parti-projekt mod den meget regulering lykkedes ?. Formentlig ikke, men et demokrati er afhængig af, at folk som Simon A. tror på, at de forandre noget.

Jeg har selv brevstemt. Og det var mærkeligt at stoppe den nydelige, urørte stemmeseddel tilbage i kurverten. Men bagefter føltes det afgjort som det eneste rigtige.

Henrik Hansen

Ingen kommentarer: