17. okt. 2015

Hvor er jeg glad for

At bo i et lykkelig land , hvor der er plads til at statsoverhovedet kan gå ud og meddele i pressen at sviger- datteren: aldeles ikke har fået sine patter bobbet op med silikone i Litauen, men selvfølgelig har fået det gjort, på en mere passende geografisk lokation. Og forlange dementi af pressen i den anledning.

Jeg mener, det er så mange fyrster i verden, som er skide ligeglad med deres befolkning og hele verdens situationen som sådan og er bare optaget af deres egne økonomiske interesser og er generelt selvoptaget. Vores fyrste ved, hvad som optager os. Patter !!!.



Republik nu.....................................

Hvis man har nerver til det, så går ind se TV2 interviewe kongehusets kommunikationschef Lene Balleby, som i anledningen af den alvorlige situation og sag som TV2 rapporteren siger anspændt, har stillet sig til rådighed for pressen og befolkning.

Alvorlig situation ??.


Et sted i kongeriget under den alvorlige situation

Et eller andet tredierangs ugeblad ( Her og Nu, vist nok) har skrevet at nummer 6 i Den danske tronfølge, anden kone har fået ordnet sine patter prisbevist i Østeuropa. Jeg synes, at jeg som en godt nok vrangvillig, modstridende undersåt, kunne forvente et kongelig. Nå.

Men skønt at kongehuset selv løber så hurtig for at blive en rigtig docusoap.


Leve republikken !.

Ingen kommentarer: