2. aug. 2007

Nu stopper du det pjat, Per Clausen

Alle politikere har automat-reaktioner. Standardsvar, standard problemløsninger og søvngængerretorik.

Redaktionen har fuld forståelse for at dette særligt må være tilfældet med politikere fra Enhedslisten. Men er der ikke en grænse.

Forbrugsminister Carina Christensen har jo lanceret en kampagne som skal fortælle forældrene og deres børn at der kun må drikkes 1/2 liter sødet saft eller sodavand om ugen.

Det mener Per Clausen er er et dårlig forslag. Jeg er sådan set enig. Tror de fleste godt ved , også børnene, at cola-cola gør dig fed, hvis du nyder det hver dag og hvis du ikke bevæger dig rigtig meget.

Men så kommer det så i teksten.

I stedet mener han, at ministeren bør satse på gøre sunde føde- og drikkevarer billigere og mere tilgængelige for forbrugerne.


Ja der har han da rigtige slået op i manualen for Enhedslistens-politik.

1. Den økonomiske forklaring.

Folk drikker usunde drikkevarer fordi de sunde er dyrer end de usunde. Dette skyldes, at kapitalen tjener mere på de usunde varer fordi slemme e-numre, tilsætningsstoffer ( Udviklet af CIA) er så meget billige end naturlige varer.

2. Den monopol-kapitalitiske forklaring

Fordi de der kan tjenes mest på de usunde vare, bliver de firmaer, der produkcere de usunde varer, de markedsledende, firmaer der laver de sunde varer bukker under og så har vi ikke noget valg.
Vi kan kun få Cola-cola.

For helved da.

De helt utilgængelige vandhaner ?.

Det helt ubetalelig og udrikkelig kommunevand ?.

Er kernemælk rasende dyrt ?.

Hvad er det for nogen varer han vil gøre billigere ?. Sellerisaft ?. Mon ikke man kunne betale folk for at købe den vare, uden at det ville give resultat.

De må da af og til blive rigtig godt trætte i hoved i enhedslisten.


Henrik Hansen
co/ Mester Hargi

Ingen kommentarer: