16. sep. 2007

DF om værdier

Fra årets landsmøde i DF

Hans Kristian Skibby, MF, forsvarsordfører:
"De værdier, det danske samfund lægger til grund, er i høj grad de værdier, som praktiseres i landdistrikterne."

Jeg er fra landet. Min familien bor stadig på landet. Jeg har uden held prøvet at finde frem til, var det kunne være for nogen værdier. Nogen var reliøse, nogen var fordrukne, nogen var begge dele, nogen var ingen af dele. Nogen var glade, nogen var ligeglade og de fleste kendte vi ikke. Og da slet ikke deres værdier.

Men måske er det ikke det Skibby tænker på. Måske er det, dette . Man kan da have lov at håbe.

"Og der sad vi ti piger og drak øl, mens den ene dildo efter den anden blev sendt rundt. Vi morede os helt utroligt, mens vi fik fortalt, hvad alle de forskellige ting skulle bruges til, og vibratorerne dansede rundt på bordet."

Det er sjældent, at jeg bakker op omkring, nye statstilskud til aktiviteter. Her gør jeg. Det er ikke for meget at more sig over på landet. Så piger husk næste gang i skal have sådan et arrangement. Så kald det ikke landbo-ungdom, men værdidebat i stedet for, så kan der nok stadig findes nogen penge.

Henrik Hansen

opdate 17/9 2007

Observation: De værdier, det danske samfund lægger til grund, er i høj grad de værdier, som forener medlemmerne i Bamses-venners fanklub .

opdate 18/9 2007

Observation: De værdier, det danske samfund lægger til grund, er i høj grad de værdier, som er dominerende blandt puddelhunde i brunst til agility-træning.

opdate 19/9 2007

Observation: De værdier, det danske samfund lægger til grund, er i høj grad de værdier. som hersker blandt stabile SAAB-ejere

5 kommentarer:

Mester Hargi sagde ...

Er der ikke en af de piger som er ved at tage en bid af en dildo?
Nr. to fra højre

Frisk nok - og der er nok en CD med Fede Finn og funny boys på afspilleren.

De kan sku more sig derude på landet

Mester Hargi

Henrik Hansen sagde ...

<"Er der ikke en af de piger som er ved at tage en bid af en dildo?"

Åh, mon ikke det er et stykke kandis.

R. sagde ...

Tja, jeg hørte engang en forelæser siger, at nogle af de værdier, vi har i Danmark udspringer af det faktum, at de færreste af os er særligt mange generationer fra at være bønder... fx. forestillinger om om egalitarisme og ligeværd (med Janteloven som bagside: du skal ikke tro at du er bedre end andre).

Anonym sagde ...

Hihihihi... Bare der ikke er nogen som følger Nietzsches opfordring til at filosofere med hammeren og forme nye værdier.

Der skulle jo nødig være nogen som fik løsthængende kropdele i klemme...

Henrik Hansen sagde ...

Til R
Jamen, det er da formentligt korrekt. Men det er vel ikke, det Skibby siger. Han siger at der leves sådant et særligt "I pagt med danske værdier" på landet i dag. Det tror jeg er meget tvivlsomt.

Og så er jeg bare lidt træt af værdidebat. Speciel hvis man ikke gider at konkretisere hvilken værdier man taler om

Til Holm
I har mange glæder, jer der læser bøger