15. mar. 2010

Bennys badekar

Benny Engelbrecht kunne have stået og hængt på hjørnet, Benny Engelbrecht kunne have boret sin knallert ulovligt, Benny Engelbrecht kunne have stjålet sine mors husholdningspenge for at købe det special jubilæumsnummer af Batman han bare manglet, Benny Engelbrecht kunne have slået en braldreskid til et afdansningsbal i Sønderborg. Der var så mange måder han kunne have haft et liv på.

Nu står han i stedet og hænger nede på bagerste-række i folketinget, som repræsentant for, det kongelige Danske Social-Demokrati. Tilsyneladende er han jo kommet godt i vej. Men Benny er besat. Besat er vise at hvis man lukker en ung rask mand uden synlige fejl ind til tilstrækkelig mange, socialdemokratiske tillidsmøder, kan der komme et monster af kedsomlighed ud af det. Besat af at vise, at en social-demokrat kan tage mere latterlige sager op end samtlige DFs provinsnisser.

Og Benny bestod. Med glans.SMS afstemninger på DR.

Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht, vil nu bede kulturministeren om at sikre en revision af sms-afstemninger hos danske public service-stationer og samtidig kræve, at resultaterne bliver offentliggjort.

- Der må ikke være tvivl om, at stemmerne når frem og bliver registreret, når seerne jo rent faktisk betaler en overpris for at stemme via sms. Det må være et rimeligt krav, at der er en uafhængig revision, der verificerer gyldigheden af resultatet, siger Benny Engelbrecht og fortsætter:


Ja det er det er tilbage i det socialdemokratiske projekt. Retfærdighed i X-factor. Kom nu ud og få noget luft Benny. At DR stort set kun, laver den slags kommercielt TV3 lort, for mine tvangs-opkrævet licensmidler , ja det kunne rejse en debat om hele ideen med DR ikke bare er forældet. Men det er, hvad det er. Harmløst underholdning, indenfor følelsesporno-genren , det kører fint UDEN yderlig statsindblandning.

Folk ser skidtet og ringer ind og jo nok voksne nok til at finde ud af at de betaler overpris og sikkert også voksne nok til at slukke for lortet, hvis det følger sig snydt. Det sidste der brug for at folketinget eller en eneste embedsmand skal bruge energi, tid, penge på at overveje den slags ligegyldigheder.

Og en socialdemokrat, som vil blande sig i DRs program-mæssige dispositioner, du kan brolægge hele Sønderjylland med socialdemokratiske skriverier fra de sidste 10 år om, at det er det sidste en regering eller et folketingsflertal må.

Det er ren populisme. Åh man vil så gerne appelere til x-factor segmentet, for der er jo alligevel intet reelt politisk tilbage, at slås om, mellem de 5 socialdemokratier. Vandet er løbet ud af badekarret og Benny ligger nøgen tilbage. Kulturministeren kan forhåbligt sige nej til forespørgsel fra Benny E. Men det er vel ikke helt sikkert.

At håbe på, at der noget ledelse i Social Demokratiet, som meddeler, at nu holder vi op men dens slags pjat er desværre urealistisk

Henrik Hansen

opdate 16/3 2010. Det er trivielt men Benney Engelbreth har stillet et §20 spørgsmål

§ 20-spørgsmål S 1555 Om SMS-afstemninger
Af Benny Engelbrecht (S)

Til kulturministeren
Per Stig Møller (KF)
15-03-2010

Spørgsmålets ordlyd:
Vil ministeren tage kontakt til de danske public service stationer for at sikre, at de i forbindelse med SMS-afstemninger blandt seerne, via såkaldte overtakserede SMSer, gør brug af en uafhængig revision og samtidig fremlægger resultaterne af denne revision offentligt?


------
Stakkels Per Stig Møller

2 kommentarer:

Torsten Sylvest sagde ...

Sædvanligvis deltager jeg ikke i denne blogs evindelige brok over, at der er nogen parlamentarikere der bruger parlamentarismens redskaber til at skabe debat og diskutere holdninger.
Alle de danske regeringer jeg kan huske - både socialdemokratiske og borgerlige - har altid været irriteret over at skulle svare på spørgsmål og stå til regnskab. Det er unægteligt nemmere at regere, hvis der ikke er nogen der blander sig. Men en oppostition SKAL blande sig, skal stille spørgsmål og skal være irriterende, hvad skal man ellers have den for ?
Jeg vil vil altid kæmpe for parlamentarismens væsen....
"Sædvanligvis" sagde jeg, for der må der være grænser for hvor usædvanlig patetsik og idiotisk man må opføre selv som opposition. Der må være grænser for hvad man spilder folkestyrets tid med og der må være grænsder for, hvor meget man må latterliggøre sig selv
- og i fald der findes slige grænser, så har Engelbrecht langt overskredet dem med denne ikke-sag.

Mester Hargi sagde ...

Det er naturligvis korrekt at det er nemmere at regere hvis der ikke bliver stillet spørgsmål, men!

3.811 spørgsmål i folketingsåret 2001–2002 til 7125 i 2005–2006 (kilde - Wikipedia) og mon ikke det tal er steget endnu mere i de seneste samlinger.

Så naturligvis skal der stilles spørgsmål, men skal ministre og administration begraves i spørgsmål?

Selv når der kommer et godt spørgsmål forsvinder det i den overvældende masse af totalt ligegyldige spørgsmål.

Så det kan godt være at den borgerlige regering klager sig, men de har faktisk noget at brokke sig over i forholde til da der var socialdemokratisk regering.

Det ændre sig sikkert når de selv kommer i oppostition :-)