15. mar. 2010

Naken Fokus

Om ikke andet, kunne vi jo håbe på, få det sjov ud af Christian K. Hansen nye parti, at Kira Eggers stillet sig til rådighed for nogen fotosessions, hvor hun næsten nøgen ( Kun iført sandpapir de mest kompromitterende steder) lænker sig fast til undulatbure.

Men det vel trods alt at håbe på for meget spas. Desværre gik Christian K. Hansen ikke ren enkelsag med sit parti. Kigger man på deres hjemmeside er der en ret omfattende program, som sådan er ca. midter-socialdemokratisk. Den slags parti er der 5 af i forevejen på tinget.

Der er jo ellers, et hysterisk dyrevelfærdsparti, som sidder i parlamentet i Holland. Partij voor de Dieren fik ved sidste valg 1,8 % og 2 mandater og ser ud til under Marianne Thiemes ledelse, at kunne holde stillingen ved næste valg i Juni eller måske gå lidt frem. Og for tiden, er det da mit bedste bud for et tema, for folk som går rundt med enkelsags-partiejer i maven. Dyr er godt. Eller nogen dyr er.

Men skal man lykkedes med det skal man nok have en anden leder end Christian K. Hansen. Man skal nok finde sin leder udenfor de politiske partiers rækker. Sådan Puk Elgaard typen vil jeg tro.

Henrik Hansen

1 kommentar:

Torsten Sylvest sagde ...

Vi skal ud og samle underskrifter inden næste valg - og nu skal vi så konkurrer mod et parti totalt blottet for orginale idéer eller en sammenhængende samfundsopfattelse - ØV !