29. nov. 2011

Fedtplasteret. En proaktiv kampagne

Vi ville rigtig gerne være innovative og proaktive her på bloggen og sætte dagsorden, før nogen har opsnuset, hvor den er. Og helst på sundhedsområdet. Det er tredy, er komme med forslag til, hvad staten skal hjælpe usunde stakler med.

Fedtplasteret er er os bekendt, ikke opfundet nu. Men det kan kun være et spørgsmål om tid !. Vi forestiller os antibus-modelen. Altså, at plasteret virker på den måde, at du få kløe og ubehag ved indtagelse af, al for fedtholdigt kost, over sundhedstyrelsens anbefalinger på max 30 % fedt i kosten. Så skal man igang med modgiften. Nemlig at få nogen kostfiber ned i mavesækken.

Og jeg vil anbefale hele den venstre side af folketingssalen til, at være klar allerede nu. Det skal tages stilling til om at det skal kunne fås på recept, der skal udarbejdes tilskudsmodeller, måske efter BMI indexet osv. Der skal laves annoncekampagner, hvor ubemidlet fede i deres træskurer henslæber en udsigtløs tilværelse og ikke engang et lille fedtplaster til udstødt-såret kan man få fra egoist-staten. Rigtig meget skønt politisk ingeniør-arbejde venter.

Henrik Hansen
Fotomontage og konsulentbistand ved Mester hargi/ Michael Larsen


Ingen kommentarer: