12. mar. 2012

Staten er gode forældre

Men den skal alligevel have lidt hjælp. SF er klar men den hjælp ifølge dagbladet Information

I et udkast til et nyt principprogram, som SF’s landsledelse har sendt ud til partiets medlemmer forud for partiets første landsmøde som regeringsparti, foreslår ledelsen, at partiet skal mene, at forældre har pligt til at opdrage deres børn til blandt andet at betale skat.

I udkastet skriver SF’s landsledelse blandt andet:

»Enhver myndig borger har pligt til så vidt muligt at forsørge sig selv, at overholde landets love, betale sin fastlagte skat, udvise respekt over for andre mennesker og for fællesskaberne samt opdrage sine børn til at opfylde disse pligter.«


Ingen rebelsk tale over kødpølsen i køkkenet, hvis der er børn tilstede. Hvem sagde 1984.

Det spænende ved det skønne udspil er, om det være strafferetslige konsekvenser. Altså en person som i 2013, bliver dømt for skattesvig eller for at have snydt sig til kontanthjælp, vil han kunne få nedsat straf, hvis han kan stille med en båndoptagelsen fra f.eks 1999 hvor hans far udtrykker ubetinget kritik og foragt overfor indkomstskatten. Eller vil denne Far kunne straffes.

Ja denne herlige politiske Ingeniør-kunst, som venstrefløjen spiller ud med i disse år, stille så mange herlige spørgsmål.

Henrik Hansen

Ingen kommentarer: