5. feb. 2015

No shit sherlock. Brian Mikkelsen ser lyset...

Brian Mikkelsen siger noget rigtig her.  

Der er en tendens til, at Skat ikke længere er et serviceorgan, der respekterer, at borgere som udgangspunkt har ret. Nu har Skat en mistanke om, at vi alle sammen er skattesvindlere, siger Brian Mikkelsen
--------------

I den socialdemokratiske velfærdstat er den virkelig hær, folkene på skattekontorerne,  fjenden er statens egne borgere , skæk-scenariet er med Weekend avisen redaktør Anne Knudsens ord, folk som spiser i smug. Er det mon en chokolade-bid som ikke er registeret ?

734 gange er skat gået ind i folks haver siden lovændringen 2012 som fjernet kravet om dommerkendelsen. Det rigtige sjove , kunne jo at  så være,  at få at viden hvad den aktivitet har givet af resultater !.

Det ved SKAT selvfølgelig  ikke noget om og det er også ligegyldigt. Skat er i  krig og  det vigtigste er  territorium håndhævelse, at pisse terrænet af. Er du skattefoged, skal du først fremmest vises aktivitet, sprede skræk, om du tjener din løn ind er ligegyldigt. Det er skat der styrer kvarteret, skat er så sige "den tynde" for nu at komme med en litterær meta- henvisning.

SKAT står allerede ude i pastinak-bedet, snart  er de inde ved de syltet asier i bryggerset. Uhyret er sultet hele tiden og de 4 fire borgerlige partier kan ikke engang være enige om offentlig nulvækst frem til valgdagen. man har opgivet på forhånd. Man vil ikke engang opretteholde en illusion  om at man tøjle den offentlige sektor.   Og jeg tror desværre også at de borgerlige ikke vil ændre den lovgivning angående SKAT, når de får ansvaret igen og skal til til at fodre den offentlige sektor.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Inden Hansen nu får startet en folkebevægelse for, at få Brian Arthur Mikkelsens navn indgraveret i Frihedsstøtten og lader komponere et tilhørende heltekvad, så tillad mig lige at perspektivere Mikkelsens frihedsidealer.
Lige så meget som jeg deler Mikkelsens indignation og ideologisk motiverede uvilje mod, at SKAT har tilladelse til at luske rundt i folks rababerbed for at afsløre i hvilket omfang den ene hånd vasker den anden, uden at svare moms af begge dele, lige så meget er jeg opmærksom på, at Mikkelsens indignation er målrettet og nøje afgrænset.
Mikkelsen holder sig til dem, der er under SKATs mistanke for at snyde i skat og som er omfattet af de regler fra 2012 der giver SKAT mulighed for at trænge ind på privat område uden dommerkendelse (i sig selv en skandaløs lovgivning i et påstået retssamfund).
Mikkelsen har sandsynligvis ikke den samme veneration overfor de borgere, der udsættes for overvågning og uanstændig indtrængen i privatsfæren fra myndigheder som kommune og Udbetaling Danmark, fordi de som modtagere af tilskud til pensionen eller en anden form for overførselsindkomst, eks. har tilladt sig at invitere Jørgen - som hun mødte på en endagstur til Otto Duborg og som da så meget sød ud i blå fleece, på stegt flæsk med persillesovs og overnatning.
Det er den regering som Mikkelsen og hans usympatiske kumpaner plagede nationen med i nullerne, der har indført denne frie jagt på de laveste indkomster og ophævelse af den basale frihedsrettighed: Retten til at værte i fred for Brian Mikkelsen.

PS
Hvorfor er det, at jeg skal bekræfte at jeg ikke er en robot. Har vi nu noget imod robotter?

Henrik Hansen sagde ...

Fra Otto Duborg og ned helt enig. Men skal man tage alle forbehold for alle de politikere man nævner så får man aldrig skrevet noget.

Robot sp er en service på bloggen til læsere som gerne vil identitets afklares. Nej jeg er ingen robot , men hvad er jeg så ?. Så er man igang...