30. aug. 2007

DR- sludder

Nu skal jeg jo ike nødvendigvis gå Kim Møller i bedene med DR-kritik. Men...DRs politiske kommentator Jens Ringberg fyrer disse visdomsord af, i et forsøg på, at lancere Ny Alliance som modernitetets projekt.

"Han mener, at forslag som indførelse af roadpricing og en lavere moms på sunde fødevarer er typiske mærkesager, der vil appellere til den moderne vælger, der er træt af den sædvanlige sang fra Christiansborg om, at disse idéer vil være alt for svære at administrere."


Lav madmoms ( altså på de såkaldte sunde førevarer) er foreslået af, i hvert fald socialdemokraterne, SF, De radikale, De konservative og medlemmer af venstre folketingsgruppe indenfor de sidste 3 mdr.. Se i øvrigt, det eneste forsøg, i den offentlige debat i Danmark på at kvalificere den debat her og her.

Den moderne vælger, må være en vælger, som kan lide at liste ind af en åben dør.
Roadpricing, den vare kan man få hos alle venstrefløjspartier og det vil blive gennemført, hvis der kommer en Radikal, socialdemokratisk regering til.

Det eneste nye er vel så, af denne såkaldte moderne vælger så åbenbart også er blevet voldsom optaget af at få så meget så muligt tilbage, af den den gode faste indkomst på plus 450.000 kr, efter skat og er man fanme ikke ikke vil betale mere i ejendomsskat af sin ejerbolig.

Hvis nogen finder noget, der nærmer sig af en kritisk analyse af "Solfanger-partiets" politik på DRs sites. Så sig endelig til. Måske har jeg overset det.

Henrik Hansen

Ingen kommentarer: